Skip to main content

NEW LOCATION FOR MUNICIPAL MUSIC SCHOOL

After a challenging reconstruction of the former probstei St. Getreu you can now find the municipal music school. The rooms on the ground floor serve as practice rooms, however the ballroom can be used multifunctionally.

The lighting concept in the pratice rooms counts on the linear S55 system which allows a free position thanks to the good glare control. Due to the right balance between diffusing and indirect lighting and direct lighting results a well-balanced impression of the room. 

Along the corridor CLEAR surface mounted and pendant luminaires are installed which enable a comfortable atmosphere. The wall luminaires are also part of the CLEAR product family.

 

Project data

Architecture: gkt Architekten BDA Grellmann Kriebel Teichmann, Würzburg
Developer: St. Getreu Stiftung, Bamberg
Photography: Gerhard Hagen, Bamberg

Luminaires

S55 Pendant luminaires
CLEAR Surface and pendant luminaires